Bedrijfstrainingen

Atlantis Healing kan ook bedrijfstrainingen verzorgen en dan vooral vanuit de KI-trainingen gerichte cq persoonlijke psychologische trainingen.

Door deze training hebben de deelnemers hieraan resultaten doordat ze een handvat krijgen aangereikt om vanuit hun eigen kracht leren te handelen en beheersen van alle aspecten die een ieder tegenkomt in het werk en dagelijks leven.

Deze cursus cq training zal dan ook aspecten van het dagelijkse ( werkende) leven bevatten en aangedragen voorbeelden van cursisten zullen hierin tegelijkertijd meegenomen kunnen worden.

Voor een bedrijf heeft het een 2-tal positieve aspecten.

1- Indien het bedrijf hun werknemers laat deelnemen hieraan kunnen zij dit zien als een persoonlijk cadeau die ze tevens mee kunnen nemen in hun privé bestaan.

2- Elke werknemer die heeft deelgenomen zal in een betere staat zijn om hun dagelijkse terugkerende werkzaamheden met meer energie maar ook met meer daadkracht te voltooien.

Notabene: het bedrijf bereikt hiermee een grotere positiviteit en goodwill onder de werknemers !

Dit zal in een groepsvorm gebeuren , wat altijd met het desbetreffende bedrijf afgestemd zal worden betreft de datums, tijden en deelnemers.

Men kan de keuze maken voor een basis training en/of gevolgd door een tweede training waarbij een nog betere diepgang zal plaatsvinden in de dagelijkse materie waar een ieder mee te maken krijgt.

Dit alles is voor u als bedrijf natuurlijk weer af trekken als onkosten post.

Voor aanvraag hiervoor verwijs ik graag naar de contactgegevens.