KI-Training

Ki-training houdt in het leren herkennen van je eigen energiekracht die je in je lichaam en geest bezit en daarmee omgaan en naar handelen in het dagelijks leven.

Deze training zal dus dan ook aspecten bezitten waar we in het dagelijks leven energie aan verliezen en hoe we dit eenvoudig bij onszelf weer recht kunnen zetten.

Hierbij zal je het verschil gaan zien en voelen tussen spierkracht en energiekracht uit jezelf en dat zal tot menig verwondering gaan leiden.

De Ki-training word gegeven in groepsverband en bestaat uit 4 dagdelen met natuurlijk de kleinere koffie, thee en plaspauzes tussendoor.

Op elk dagdeel zal een bepaald element van de training behandeld worden en gebeurt in opbouw van het eerste dagdeel naar het laatste dagdeel.

In elk dagdeel zal er een reminder zijn naar het dagdeel ervoor alvorens verder te gaan naar het volgende element.

Aan het einde van de 4 dagdelen heb je een volledige basistraining KI in handen waarna je hiermee zelf verder kunt oefenen , bouwen en ontwikkelen.

Voor deze training wil ik minstens een groep van 10 personen bij elkaar hebben , dit omdat de elementen beter geoefend met elkaar kunnen worden en diverse ervaringen gedeeld kunnen worden.

Maar ook omdat bepaalde elementen dan gewoon beter tot zijn recht komen.

Ki-training is in aangepaste vorm ook aan te gaan voor bedrijven en instanties, hiervoor verwijs ik graag naar het hoofdstuk: bedrijfstrainingen.