Wie ben ik en wat doe ik? even voorstellen… wie ben ik

Albert
Mag ik me aan u voorstellen.

Ik ben Albert Pieter Kleis en ben 45 jaar en ben de trotse papa van een prachtig gezin.

Ik ben al zeker ruim 15 jaar bezig in de spirituele wereld en ook in de mentale en fysieke aspecten van de mens.

Spiritueel word heel vaak gezien als zweverig of onaantastbaar maar ik sta zeker met beide benen op de grond en kan u laten zien en meemaken dat dit voor iedereen is, ik ben zelf oprecht en menselijk maar zeker straight to the point.

Gedurende de jaren dat ik me gemengd heb in de spirituele wereld ben ik er achter gekomen(ik wist het eigenlijk al van kinds af aan) dat ik een gift heb meegekregen wat in de volksmond Healing word genoemd.

Dit was een ware ontdekkingsreis voor en in mezelf en ben er dan ook vaak en nog steeds elke keer weer achter gekomen dat er heel veel kan vanuit de natuurlijke oerkrachten zoals ik dat zie.

Ik ben me bewust geworden dat de enorme krachten die ik bezit en van de mooie gebeurtenissen die hieruit voortkomen en waarbij ik mensen dus letterlijk kan helen en zeker heel erg vooruithelpen.

Dit is wel een grote passie van mij geworden en word nog steeds elke maal groter .

Ik wil nu in deze toch al hectische en gejaagde wereld een schakel zijn om een stukje te kunnen en mogen bijdragen aan het welzijn van de mens.

Ik heb intussen een mooie praktijk aan huis gerealiseerd waarin ik cliënten ontvang en kan ontvangen in een totale private sfeer, waar ik erg trots op ben.

Daarnaast ben ik al vele jaren Reiki Master volgens het enige officiële systeem wat hiervoor bestaat.

Ik geef ook Ki trainingen en ook wellness/relaxmassages.

Ik werk geheel volgens de Reiki Ryoho organisatie , die waarborgen de normen en waarden die gehandhaafd en nageleefd dienen te worden , waarbij de client dus zeker kan zijn van dezelfde regelgeving zoals bv een huisarts(ethiekcode, geheimhoudingsplicht etc).